06 oktober 2011

Tillbaka på Etsy

Jag bestämde mig för att återuppta min webshop på Etsy.com istället för att presentera mina alster på min egna webshop. Varför då kan man undra? Jo Etsy är jätteduktiga på Sökmotoroptimering och om man inte syns finns man inte i sök-sammanhang.

Har även passat på att plåta om mina bilder. Allas bilder på Etsy ser fan studiofotade ut så jag tänkte passa på och utnyttja det fantastiska ljuset här på Gotland för mina foton. Webshoppen är påfylld med lite nya grejer, supersöta Baushkor tex. Kika gärna in och återkoppla vad du tycker, då blir jag glad :-)

Leva Kungslador, en plats för lugn och stillhet

Vi besökte Leva Kungslador utanför Visby idag. Till och med på håll utstrålar platsen lugn och ro med sina naturmaterial, dova färger och återvunna prylar.




Leva drivs av ett gäng människor som gått samman om ett koncept som baseras på att det både går att vara snäll mot jorden och naturen samtidigt som vi kan njuta av det goda här i världen. Några medverkande är de som även ligger bakom det framgångsrika butikskonceptet Granit.



Vi stöter på en kvinna i matsalen som ser oss beundra den bruna slitna grislampan som hänger över den dignande lunchbuffén. Magnus nämner att han har tre stycken och hon replikerar att hon "dammsugit" Gotland efter grislampor och att det nu inte finns en enda kvar. Den som hänger över buffén har en prislapp där det står 1100:-. Helt överkomligt om man utgår från vad dom går för på Tradera.

Vi beställer fika och sätter oss i deras fina uterum där det är lä och solskydd. Bakverken smakar naturligtvis toppen och är tillverkade av ekologiska ingredienser precis som den chokladdryck på laktosfri mjölk som jag dricker.







Här skulle man kunna bli sittandes i timmar men vi köper med oss två olivträd på kruka och ett gott Levain-bröd och styr tillbaka till Visby. Vi lär komma tillbaka hit under vår tid på ön.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...