17 augusti 2011

Hur svårt kan det vara

Vi tänker oss altandörrar som öppnar upp mot en grön trädgård. Även om det visar sig att vårt torp inte har några så kan det ju inte vara så svårt att själv slå upp ett hål och göra en altanöppning, eller hur? =)
Oavsett ingrepp vi gör så kommer vi att utnyttja de originalmaterial som går att få tag på, tex gamla fönster/dörrar/knoppar/handtag, etc. Allt för att försöka behålla en enhetlig och ursprunglig känsla i torpet.


Jag gillar den ruffa gjutna trappen som gör sig så snyggt mot husväggen och dörröppningen. Den skulle man kunna sitta på med en kopp rykande hett te och titta ut över ägorna.

Photo: Maria Riazzoli

Vi drömmer om ett litet hus vid skogens slut

Vi har just börjat finkamma de torp-annonser som ligger ute på jakt efter det perfekta objektet för oss. Vi letar bara i Sörmland, dels pga det behändiga avståndet från Stockholm men också för att Mr M kommer från Sörmland och känner sig hemma där.

Bilderna nedan får representera att vi är öppna för att ett torp är litet men det måste vara smart. Men ta det inte som att det här är inredningsstilen vi kommer att välja, det är något som får växa fram efterhand som vi jämkar ihop våra stilpreferenser.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...